Objavljeno

14. Kids Fest u Cadmus Cineplexu

14. Kids Fest u Cadmus Cineplexu


Zdravo, drugari!
Cadmus Cineplex će i ove godine, pored svih velikih gradova u Srbiji, biti domaćin KIDS FEST - Dečiji filmski festival, čija je ambasadorka Mirka Vasiljević!
KIDS FEST - Dečiji filmski festival izdvaja se u mnoštvu dječijih manifestacija i priredbi svojim konceptom i sadržajem. Ono što ovaj festival čini posebnim i jedinstvenim jeste činjenica da je ovo jedini događaj sa ovakvim sadržajem u zemlji i okruženju, a koji pritom vodi politiku povoljnih cijena ulaznica i pruža priliku da, pored zanimljivog filmskog programa, djeca provedu kvalitetno vrijeme u bioskopu zahvaljujući bogatom zabavnom, edukativnom i kulturnom sadržaju.
Naša želja je da što većem broju djece razvijemo svijest i kulturu odlaska u bioskop i prikažemo filmove koji nisu samo svjetski blokbasteri, već edukativni, dokumentarni filmovi nezavisnih produkcijskih kuća koji obrađuju teme o različitim životnim vrijednostima.
Na festivalu se prikazuju najkvalitenija filmska ostvarenja iz cijeloga svijeta za djecu predškolskog i školskog uzrasta: igrani, animirani, dokumentarni, 3D filmovi.
*** Informacije & Rezervacije: 068 017 240
 

Klub ubicaVavilon