Objavljeno

Premijera Thor: Ragnarok

Premijera Thor: Ragnarok

Nakon velikog uspjeha koji je ostvario film „Tor: Mračni svijet” iz 2013. godine, stiže nam i treći nastavak Tora koji se zove „Ragnarok", u režiji Taike Vaititija, a premijerno će biti prikazan u bioskopu Cadmus Cineplex u srijedu, 1. novembra, u 20h.

U filmu „Tor: Ragnarok“, Tor je zarobljen sa druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s' vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije od strane svemoćne nove prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali najprije je potrebno da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – nevjerovatnim Hulkom. Kada se nordijski bog munje udruži sa Brusom Banerom (Hulkom), ovaj dvojac će se naći na udaljenim svemirskim planetama.

U ovoj fenomenalnoj akcionoj avanturi, koja nam dolazi iz Marelovog univerzuma, naslovnu ulogu tumači Kris Hemsvort, a u ostalim ulogama su Tom Hidlston, Kejt Blanšet, Idris Elba, Mark Rafalo i Entoni Hopkins. 

VavilonKlub ubica