Grinč

2018
SINHRONIZOVANO

Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Trajanje: 90
Orginalni Naziv: The Grinch
Godina Izdavanja: 2018
Reditelj: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Glumci: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, Pharrell Williams
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Avantura, Animacija, Porodični

GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture mijenja zahvaljujući neobuzdanom duhu djevojčice koja vjeruje u Božić i čaroliju praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.
Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov vjerni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavaju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susjede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svjetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbijedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, riješio je da se maskira u Djeda Mraza.

Uloge


Benedict Cumberbatch

Grinch (voice)

Rashida Jones

Donna Lou Who (voice)

Kenan Thompson

Bricklebaum (voice)

Cameron Seely

Cindy Lou Who (voice)

Angela Lansbury

Mayor McGerkle (voice)

Pharrell Williams

Narrator (voice)

Foto

 
Hrabri mališan 2PlijenOriginalni francuski žigolo