Juče

2019

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek sjeća njihovih pjesama. I postaće vrlo velika zvijezda. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Trajanje: 124
Orginalni Naziv: Yesterday
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: Danny Boyle
Glumci: Ana de Armas, Lily James, Kate McKinnon, James Corden
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Komedija
Početak emitovanja: 27-Jun-2019

Od 27.Jun. na repertoaru

Džek Malik bori se sa svojom karijerom pjevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspjehu počinju da blijede, uprkos podršci odane drugarice iz djetinjstva, Eli. A onda, poslije čudne saobraćajne nesreće u momentu kada cio svijet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u istoriji, svijetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvijek vjerovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su dijelila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gdje je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Uloge


Himesh Patel

Jack Malik

Lily James

Ellie

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Kate McKinnon

Debra

Ana de Armas

Roxanne

Camille Chen

Wendy

Foto

 
RocketmanOsvetnici: Kraj igreDžon Vik 3 - Parabelum