Paklene ulice: Hobs i Šo

2019

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Trajanje: 136
Orginalni Naziv: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: David Leitch
Glumci: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Akcija, Avantura

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
Ali u trenutku kada se unaprijeđeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.
Film HOBS i ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predjela Černobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Uloge


Dwayne Johnson

Luke Hobbs

Jason Statham

Deckard Shaw

Idris Elba

Brixton

Vanessa Kirby

Hattie Shaw

Eiza González

Madame M

Cliff Curtis

Jonah Hobbs

Foto

 
Misija Arktik1917Gospoda