Paklene ulice: Hobs i Šo

2019

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Trajanje: 136
Orginalni Naziv: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: David Leitch
Glumci: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Akcija, Avantura

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.
Ali u trenutku kada se unaprijeđeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice.
Film HOBS i ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predjela Černobilja pa sve do raskošne ljepote Samoe.

Uloge


Dwayne Johnson

Luke Hobbs

Jason Statham

Deckard Shaw

Idris Elba

Brixton

Vanessa Kirby

Hattie Shaw

Helen Mirren

Queenie Shaw

Eiza González

Madame M

Foto

 
FrkaDžeksiDr Sleep