Terminator: Mračna sudbina

2019

"I'll be back"! - Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu "Terminator" iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Trajanje: 128
Orginalni Naziv: Terminator: Dark fate
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: Tim Miller
Glumci: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Akcija, Naučna fantastika

Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film "Terminator: Mračna sudbina" koji predstavlja, kako autori najavljuju nastavak drugog dijela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca - Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.
Osim glumačke ekipe poznatoj priči o robotu, poslije skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi "Terminator" iz 1984. godine i još čuveniji drugi "Terminator 2 Sudnji dan" koje je i režirao, obilježili su kraj jedne ere.
Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema riječima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen: "Znate da je Terminator njegova "beba" i veoma je prisutan na snimanju," rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.
Ovaj, posljednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru ("Dedpul"), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

Uloge


Linda Hamilton

Sarah Connor

Arnold Schwarzenegger

T-800 / Carl

Mackenzie Davis

Grace

Natalia Reyes

Daniella "Dani" Ramos

Gabriel Luna

Gabriel / REV-9

Diego Boneta

Diego Ramos

Foto

 
Vik Viking i čarobni mačKako se riješiti Deda MrazaTesla