Novosti

Objavljeno

Petak 13.

Objavljeno

Srećan Uskrs!

Objavljeno

Ljubišini dani

Objavljeno

Radno vrijeme tokom praznika

Obavještavamo vas da će bioskop 31.12. i 06.01. raditi do 18h, a 01.01. i 07.01. će biti zatvoren.

Objavljeno

LOYALTY CLUB NAGRADE

Dragi članovi LOYALTY CLUB-a, iskoristite sakupljene bodove tokom 2017. godine i uživajte u nekoj od vrijednih nagrada najkasnije do 15.02.2018. godine

Objavljeno

Izložba postera 15. - 31. decembar

Dodji i izaberi poster svog omiljenog filma koji ti poklanja Cadmus Cineplex!

Objavljeno

Novogodišnja kreativna radionica "U susret Djeda Mrazu"

Dragi mališani, Zbog velike zainteresovanosti, odlučili smo da vas obradujemo trećom novogodišnjom kreativnom radionicom "U susret Djeda Mrazu"

Objavljeno

Posjeta osnovnih i srednjih škola iz Budve

U subotu su učenici osnovnih i srednjih škola iz Budve, zajedno sa profesoricom muzičkog obrazovanja Rankom Perunović, bili gosti našeg bioskopa i gledali projekciju filma “KOSA” kao dio programa podrške školskom programu koji Cadmus Cineplex cineplex realizuje u sklopu društveno odgovornih projekata.

Objavljeno

23. Festival autorskog filma

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na 23. izdanje Festivala autorskog filma, koji će se u Cadmus Cineplexu održati od 4. do 14. decembra.

Objavljeno

Francuski Institut u Srbiji započeo je avanturu u kojoj za cilj ima da pomogne saradnju izmedju Srbije i Francuske u oblasti autorskog filma.

Objavljeno

Cadmus Cineplex na evropskoj konferenciji u Bukureštu

Cadmus Cineplex, jedini bioskop u Crnoj Gori koji je postao član Europa Cinemas Network, predstavlja našu zemlju na najvećoj evropskoj konferenciji u Bukureštu.

Objavljeno

Posjeta JU “Druga osnovna škola”

Danas su učenici II, VI, VII i VIII razreda JU “Druga osnovna škola” iz Budve posjetili bioskop i uživali u raznim projekcijama po njihovom izboru.

Objavljeno

Cadmus Cineplex postao član Europa Cinemas Network

Sa ponosom vas obavještavamo da je Cadmus Cineplex postao član Europa Cinemas Netrwork, čime je Crnu Goru postavio na sasvim novu mapu prisustva u svijetu kinematografije.

Objavljeno

Premijera Thor: Ragnarok

Nakon velikog uspjeha koji je ostvario film „Tor: Mračni svijet” iz 2013. godine, stiže nam i treći nastavak Tora koji se zove „Ragnarok", u režiji Taike Vaititija, a premijerno će biti prikazan u bioskopu Cadmus Cineplex u srijedu, 1. novembra, u 20h.

GringoRampageNeće moći ove noći