Objavljeno

Pismo zahvalnosti Cadmus Cineplexu

Pismo zahvalnosti Cadmus Cineplexu

 

Dragi Cadmusovci,

Kao što već znate, Cadmus Cineplex i TOB od samog osnivanja bioskopa imaju sjajnu međusobnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Kao i svake godine, i ove smo imali čast da podržimo karnevalske majske večeri, tradicionalni kulturno bogat program u organizaciji TOB.

Mališani sa karnevala imali su priliku da uživaju u gratis  projekciji crtanog filma “Asteriks i dolina Bogova” uz  gratis koncesije – kokice i sok.

U nastavku maila naći ćete pismo zahvalnosti koje smo primili i koje vam prenosimo u cjelosti:
 

 

Poštovani,

Turistička organizacija opštine Budva Vam iskazuje iskrenu zahvalnost na doprinosu u promociji manifestacije "Karnevalske majske večeri", koja se u Budvi održala od 29. aprila do 5. maja. 

“Karnevalske majske večeri” obilježile su nezvanični početak ljetnje sezone u Budvi, drugi put organizovane od strane Turističke organizacije opštine Budva, uz podršku lokalne samouprave i nevladine organizacije “Feštađuni”, i na najljepši način najavile niz lijepih manifestacija koje nas očekuju tokom ljeta. 

Prema podacima Turističke organizacije, tokom protekle sedmice u Budvi je boravilo oko 17.000 turista, što je za 27% više u odnosu na prošlu godinu.

Manifestacija, konceptualno i muzički raznovrsna, počela je takmičenjem rok bendova u kojem je prvo mjesto osvojila nikšićka grupa “Štrajk mozga”, defileom bajkera i koncertom “Yu grupe”, a već naredne večeri je uslijedio festival folklora u saradnji sa SC "Stara Budva", nastup pjevačkog društva “Grbalj” i koncert “Sanje Ilić i Balkanike”.

U nešto drugačije, egzotičnije ritmove i melodije uvela nas je noć zumbe i salse koja je zaokružena koncertom regionalne pop zvijezde Jelene Rozge. 

Poslednja dva dana manifestacije bila su u duhu karnevalskih svečanosti, a kruna šestodnevnih dešavanja u Budvi svakako je bio XVII međunarodni budvanski karneval koji je okupio više od 2000 učesnika iz 17 zemalja svijeta. Više od 70 karnevalskih grupa na originalan način su najavili članovi alternativne organizacije “The Books of Knjige”.

Dječiji karneval je, nažalost, otkazan zbog loših vremenskih uslova, ali će trud uložen u kreiranje maski najmlađih crnogorskih vrtićana i učenika biti nagrađen organizacijom maskenbala na otvorenom, čim dođu sunčani dani.

U bogatom muzičko-zabavnom programu učestvovala je i Gradska muzika Budve, “The Grupa”, bend “Salsa Y Punto”, kao i lokalni DJ-evi i hip-hop sastavi.

Iza nas je uspješno realizovana manifestacija, koja je, uprskos kiši i lošem vremenu, uspjela da sve vrijeme zadrži kvalitet i privuče na budvanski trg goste željne dobre zabave i raznovrsnih programa.

Vaš doprinos u promociji "Karnevalskih majskih večeri" bio je veoma značajan i još jednom Vam zahvaljujemo. 

Vjerujemo da će se naša uspješna saradnja nastaviti.

Srdačan pozdrav,

The Tourism Organization of Budva

Klub ubicaVavilon