Objavljeno

Uspješno završene edukativne radionice u Cadmus Cineplexu

Uspješno završene edukativne radionice u Cadmus Cineplexu


Juče je u bioskopskoj sali sa pozornicom održan prvi zajednički javni čas besplatnih edukativno-kreativnih radionica ,,Filmsko i dramsko pismo“, ,,Mala škola medija Iliroteka“ i ,,Škola filma za srednjoškolce Kadmosineast“.
 

Na samom početku je brojne posjetioce pozdravio voditelj radionica Miloš Boreta i dodao da je zadovoljan rezultatima koje su polaznici postigli u prethodnom tromjesečju.

Grupa sredjoškolaca je, za ovu priliku, izabrala da se predstavi svojom analizom Felinijevog filmskog stvaralaštva, dok su članovi ,,Filmskog i dramskog pisma“, učenici viših razreda osnovne škole, publici pokazali da uveliko traju pripreme za snimanje nekoliko kratkometražnih igranih filmova po scenarijima nastalim na časovima, a koje bi trebalo da počne nakon zimskog raspusta.

U nastavku programa je, na velikom platnu, prikazano je kako je izgledala nedavna posjeta učesnika školice medija "Iliroteka" Televiziji Budva, koji su na praktičan način imali priliku da zavire u svijet redakcije, snimanja, montaže, realizacije i emitovanja.

Iz Cadmus Cineplexa su obezbijedili gratis koncesije za sve koji su prisustvovali javnom događaju, a medijski sponzor sva tri društveno odgovorna projekta je Radio Televizija Budva.

VavilonKlub ubica