Objavljeno

MUBI - online platforma za gledanje filmova

MUBI - online platforma za gledanje filmova


#OstaniDoma i gledaj besplatno filmove na jednoj od najboljih EU online platformi – MUBI čiji smo od ove godine partneri!

MUBI je filmski distributer i producent. Osim toga, MUBI je takođe i online pretplatnički servis sa kolekcijom filmova koja se stalno mijenja. Svakog dana MUBI dodaje novi film koji ostaje korisnicima na usluzi 30 dana.

Cadmus Cineplex kao jedini član Europa Cinemas mreže iz Crne Gore je dobio ekskluzivno pravo da se njegovi posjetioci priključe jednoj od najvećih EU online platformi za gledanje filmova – MUBI, koja koristi najmodernije sisteme sigurnosti prilikom registracije korisnika.
MUBI platforma vam omogućava izbor od 30 fantastičnih filmova u svakom trenutku. Ono što MUBI čini jednom od najposjećenijih online platformi je i činjenica da osim filmova, poseduje kritike i komentare mnogih filmskih kritičara kao i mogućnost pristupanju online filmskim studijama! Svi filmovi imaju engleski titl, a većina ima opciju biranja titla i nekog drugog EU jezika. Svemu tome možete pristupiti sasvim besplatno tokom prva tri mjeseca! Nakon toga možete nastaviti svoju registraciju ili prekinuti članstvo po okončanju besplatnog perioda koji Vam je Cadmus Cineplex obezbijedio.
U trenucima kućne izolacije važno je da ne zaboravimo na kinematografiju kao veoma važnu kariku naše kulture, a sigurni smo da će vam MUBI platforma u tome pomoći.
Priključi se online platformi MUBI i gledaj filmove 3 mjeseca BESPLATNO a onda odluči o daljem članstvu.
https://mubi.com/cadmuscineplex
 

VavilonKlub ubica