Objavljeno

Uspješno završen FESTIVAL KRATKE VIDEO FORME

Uspješno završen FESTIVAL KRATKE VIDEO FORME

Cadmus Cineplex i Fakultet vizuelnih umjetnosti iz Podgorice uspješno su realizovali FESTIVAL KRATKE VIDEO FORME, koji je bio rezultat konkursa raspisanog u februaru ove godine. Učesnici su imali priliku da snime video mobilnim telefonom, maksimalne dužine trajanja 1 minut. Tematika je bila slobodna i vidjeli smo neke zaista sjajne radove mladih talentovanih ljudi čije vrijeme tek dolazi!

Nagrade su bile i više nego privlačne!
Prvo mjesto - nagrada u iznosu 300 Eura, drugo mjesto - nagrada u iznosu 200 Eura, treće mjesto - nagrada u iznosu 100 Eura, a tročlani žiri imao je veoma težak zadatak da izabere 3 najbolja video zapisa!
Prvo mjesto pripalo je Ivani Vujović i Kseniji Šćepanović za video RUTINA, drugo mjesto pripalo je Tini Kuzman za video DER ZIVILISATION VI, dok je treće mjesto pripalo Anastasiji Kankaraš za video BIĆZ BE EVIL.

Najprimamljiviju nagradu, nagradu publike - šestomjesečnu kartu za bioskop dobile su Ivana Vujović i Ksenija Šćepanović za film RUTINA.

Cadmus Cineplex veoma veliku pažnju i sredstva ulaže u društveno odgovorne projekte, a sve u cilju afirmacije mladih talenata.

VavilonKlub ubica