Prevaranti

2019

Rimejk komedije iz 1988. “Pokvareni prevarant”, u kojoj se dvije prevarantkinje nadmeću ne bi li se riješilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi “sa tržišta”.

Trajanje: 94
Orginalni Naziv: The Hustle
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: Chris Addison
Glumci: Timothy Simons, Rebel Wilson, Douggie McMeekin, Ashley McGuire
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Komedija

Rebel Vilson i En Hatavej plijene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelijepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Džozefina Česterfild (Hatavej) je glamurozna, zavodljiva Britanka, koja živi u raskošnoj vili u Beaumont-sur-Mer i ima sklonost da nasamari lakovijerne, bogate muškarce iz svih krajeva svijeta. U njen dobro uređen, pedantan život banuće Peni Rast (Rebel Vilson), Australijanka, koja se bavi istim poslom, slobodna i zabavna onoliko koliko je Džozefina proračunata i lukava. Dok Peni nagomilava svoje poduhvate u lokalnim barovima, Džozefina puni sef masivnim dijamantima nakon što je ulovila svoj plijen u raskošnim kockarnicama. Uprkos njihovim različitim metodama, obije su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.

Talenat i duh ove dvije glumice dobitna su kombinacija u priči kako dvije prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog tehnološkog milijardera.

Uloge


Anne Hathaway

Josephine Chesterfield

Rebel Wilson

Penny Rust

Alex Sharp

Thomas Westerburg

Ingrid Oliver

Brigitte Desjardins

Nicholas Woodeson

Albert

Timothy Simons

Jeremy
 
Trolovi - Svjetska turnejaRičard Džuel