Tor: Ljubav i Grom

2022

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu „Tor: Ljubav i grom“ o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života.

Trajanje: 119
Orginalni Naziv: Thor: Love and Thunder
Godina Izdavanja: 2022
Reditelj: Taika Waititi
Glumci: Chris Hemsworth, Nathalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Chris Pratt
Zemlja: SAD
Jezik: Engleski
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija

Projekcije

Utorak,
Srijeda,

Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa prijetnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše djevojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem. Zajedno se upuštaju u kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga prije nego što bude prekasno…

 
NeMalci 2: Gruov početakSiroče: Prvo ubistvo